CHECKLIST PERKAHWINAN PDF

A Muslim wedding in Singapore is a festive event immersed in tradition. Aside from complying legal requirements, setting the wedding date and reserving the wedding venue, Muslim couple who wish to get married are required to perform a myriad of wedding customs, all while making sure that each part observes the religious laws of Islam. Photo by Signature Bridal. Apart from those mentioned above, a Muslim wedding typically follows various other traditional, practical and legal customs. Muslim couples may use the following timeline as their basis, to be customized or changed as they see fit.

Author:Kagaran Meztira
Country:Nigeria
Language:English (Spanish)
Genre:Automotive
Published (Last):20 March 2017
Pages:24
PDF File Size:8.84 Mb
ePub File Size:6.48 Mb
ISBN:578-3-52881-887-4
Downloads:20299
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:Tojajora



Seller Centre Download. Your browser is not compatible with Shopee Video Favorite Shipping Fee. Hard Cover Design 1. Ratings Product Specifications. Brand No Brand. Stock Ships From Kajang, Selangor. Product Description. Nak uruskan majlis perkahwinan kita memang tak mudah kan. Macam-macam benda nak kena uruskan dari venue majlis, katering, baju, hantaran, honeymoon dan macam-macam lagi la. Takut — takut ada benda yang terlepas pandang dan terlupa, memang habis kelam-kabut nanti.

Planner ni akan bantu anda untuk menguruskan majlis anda dengan lebih teratur dan sempurna. Siap ada checklist dan peringatan tentang perkara — perkara yang sangat penting untuk majlis anda. Uruskan majlis anda dengan Planner Kahwin ni untuk majlis yang lebih sempurna.

Product Ratings. Buku nampak menarik. Lengkap dgn semua benda. Tak sabar nak plan my wedding. Terima kasih seller sbb pos barang cepat. Bungkusan pun baik. Semoga murah rezeki. Good product quality. Report Abuse. The content is good and details despite cover page yang koyak sikit.

RM Weather Planner Stickers. Magnet Fridge Planner - Customize available. Brand new Starbucks planner

BUDI HARDIMAN PDF

Pendaftaran Perkahwinan Bagi Pemohon Bukan Beragama Islam

Account Options Log Masuk. Carta popular. Keluaran baharu. Semua orang.

INTERCLUB AGREEMENT 2011 PDF

.

DERDRIU OFAOLAIN PDF

.

Related Articles